“Movenium on vähentänyt valtavasti työajanseurantaan käytettyä aikaa”

MR Puusepät tehosti työajanseurannan prosessinsa Moveniumilla. Omistaja Rainer Rüütli sai vinkin ystävältään ja nyt työaikaa säästyy huomattavasti.

MR Puusepät on Uudellamaalla toimiva aliurakoitsija, joka on erikoistunut kattojen ja julkisivujen korjausrakentamiseen. Yritys työllistää keskimäärin 15 ihmistä ja heillä on käytössään Moveniumin Urakointi-paketti.

Miksi valitsitte Movenium-työmaajärjestelmän?

“Tapasin ystäväni, joka oli rakennustyömaalla töissä, muutama vuosi sitten ja hän huomasi keskustellessamme, että työtunnit oli vielä päivältä kirjaamatta. Hän otti puhelimensa esiin ja avasi sovelluksen johon kirjasi tunnit. Ihmettelin, että mikäs se tuollainen ohjelma on, minäkin haluan! Moveniumhan se oli. Viikonlopun aikana tutustuin järjestelmään ja vakuutuin sen helppoudesta. Valinta oli lopulta kaverin suosittelun vuoksi hyvin helppo.”

Mitä Moveniumin ominaisuuksia käytätte ja mikä niistä on suosikkinne?

“Kirjaamme työaikaa kellokortilla ja merkkaamme järjestelmään poissaolot. Nyt kun toimintamme on kasvanut, olen miettinyt, että voisi olla aika ottaa käyttöön laajemminkin Moveniumin ominaisuuksia. Järjestelmä on monipuolinen, joten mahdollisuuksia on. Reaaliaikainen kirjaus on suosikkini, sillä se on vähentänyt valtavasti työajanseurantaan käytettyä työaikaa niin minulta kuin henkilöstöltäkin.”

Miten Movenium sujuvoittaa arkeanne?

“Ennen kirjasimme kaikki tunnit paperille ja se oli todellinen sekasotku. Työaikoja oli vaikea muokata jälkikäteen ja jouduin kaikki tunnit siirtämään käsin Exceliin. Virheitä kirjauksiin tuli paljon, koska tunteja kirjattiin jopa viikkoja jälkikäteen. Nyt työajat kirjataan lähes reaaliajassa, joten virheitä on paljon vähemmän ja niitä on helppo muokata jälkikäteen. Tunnit pysyvät myös tallessa Moveniumissa, joten niihin voi aina palata, mikä on todella iso plussa kun työaikoja pitää raportoida työntilaajille ja verottajalle. Vaivaa Movenium on vähentänyt ja paljon.”

Rainer Rüütli

MR Puusepät Oy, Omistaja

Kokeile miten Movenium sopii yrityksellesi!

Kahden viikon koekäyttö on täysin veloitukseton, eikä sido mihinkään. Kokeile huoletta!

Aloita ilmainen koekäyttö

Haluatko kuulla lisää Moveniumista? Ota yhteyttä!

Myynti

Pyydä tarjousta Moveniumista tai kysy järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen; otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Soita asiantuntijalle »
myynti.movenium@visma.com

Koekäyttö

Kokeile Movenium Työmaajärjes­telmä 14 päivän ajan! Koekäyttö on täysin veloitukseton, eikä sido mihinkään. Aloita kokeilu »

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellutukeen:

Ma-pe klo: 7-15
+358 974 790 800 (mpm/pvm)
tuki.devenor@visma.com

Löydät sovellustuen poikkeusaukioloajat 
täältä »