Toiminnanohjaus­­järjestelmä rakennusalalle
Movenium & Fondion

Movenium ja Fondion tarjoavat tehokkaat työkalut rakennusurakan jokaiseen vaiheeseen. Tutustu toiminnanohjauksen ja työmaanhallinnan kokonaisratkaisuun, jonka avulla pidät liiketoiminnan kannattavana ja työmaan päivittäiset tehtävät ajantasalla.

 

Ota yhteyttä niin kartoitetaan tarpeesi!

Movenium ja Fondion tarjoavat rakennusalan kokonaisratkaisun toiminnan­ohjaukseen ja työmaanhallintaan

Rakennusalan yrittäjä, tunnetko yrityksesi kustannukset? Sujuuko kustannuslaskenta ja litteratason seuranta sujuvasti? Hoituuko talouden rutiinit tehokkasti?

Movenium ja Fondion-toiminnanohjausjärjestelmä muodostavat rakennusalan kokonaisratkaisun, jonka avulla voit hoitaa sekä työmaan käytännön asiat, että tehdä kannattavaa liiketoimintaa. Rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmän avulla tunnistat yrityksesi keskeisimmät kannattavuuden mekanismit sekä hoidat työmaahallintaan liittyvät toimenpiteet helppokäyttöisillä työkaluilla.

movenium-ikoni-71

Työmaan kokonaisratkaisu sisältää mm. asiakkaiden, tarjousten, projektien ja resurssien hallinnan, kustannuslaskennan ja -seurannan, talouden toiminnallisuudet, työajan- ja kulunseurannan sekä viranomaisraportoinnin. 

movenium-ikoni-70

Toiminnanohjauksen ja työmaanhallinnan kokonaisratkaisun avulla suunnittelet ja hallitset koko työmaapolkua projektin kustannuslaskennasta raportointiin sekä kohteen luovutukseen asti. Et tarvitse muita järjestelmiä!

movenium-ikoni-36

Kokonaisratkaisun avulla saat kaikki työmaan ja liiketoiminnan luvut, kuten kustannusten toteuman reaaliajassa ja helposti ymmärrettävässä muodossa. Ratkaisu ohjaa ja opettaa tunnistamaan muutostarpeet projektilla ja liiketoiminnassa.

Tarvitsetko lisätietoa? Ota yhteyttä!

Miten rakennusalan toiminnanohjaus­järjestelmä toimii?

Moveniumin ja Fondionin yhteispelillä hoidat koko urakan!

1. Ensimmäisen asiakaskontaktin yhteydessä tieto lisätään Fondioniin, joka toimii asiakkuuksien ja projektien hallinta­järjestelmänä.
2. Tieto asiakkuudesta ja projektista liikkuu automaattisesti Moveniumiin sekä asiakkaan käytössä olevaan taloushallinto­järjestelmään.
3. Projektin tarjouslaskenta ja hinnoittelu tapahtuu Fondionin avulla, jonka yhteydessä muodostuu myös tarjous- ja sopimusdokumentit, sekä yrityksesi tarpeiden mukainen kustannus­seurannan budjetti.
4. Projektitiedot näkyvät automaattisesti Moveniumissa ja ovat näin nähtävillä myös työntekijöille. Työn kirjaaminen projektille ja sen litteroille hoituu kätevästi Moveniumin mobiilisovelluksessa.
5. Työajan kirjaamisen lisäksi Movenium mahdollistaa työmaapäiväkirjan ja kortti­rekisterin ylläpidon, työmaaperehdytykset, TR- ja MVR-mittaukset, kulun­valvonnan ja -seurannan – työmaakäyttö hoituu sujuvasti mobiili­laitteella. Säilytät Moveniumissa myös yrityksen käytössä olevat pöytäkirjat ja dokumentit sekä saat automaattiset AVI-raportit ja työntekijä­ilmoitukset verottajalle.
6. Moveniumissa kirjatut tiedot siirtyvät Fondioniin ilman manuaalista työtä ja Fondion kerää dataa tarpeen mukaan esimerkiksi verottajan urakkailmoituksia varten.
7. Projektin edetessä sekä maksuerien että edelleen laskutettavien töiden ja materiaalien laskuttaminen tapahtuu kätevästi laskutusautomaation avulla. Tiedot siirtyvät myös kirjanpitoon reaaliajassa niin osto- kuin myyntilaskutuksen osalta.

8. Projektin päätyttyä kaikki data säilyy tallessa sopimuksineen, valokuvineen, säätietoineen sekä rivitietoineen esimerkiksi takuuajan puitteissa tapahtuvia tarpeita varten.

Tehosta yrityksesi työmaaprojektien hallintaa Movenium ja Fondion toiminnanohjauksen ja työmaanhallinnan kokonaisratkaisuun avulla

"Tarvitsimme yritykselle parempaa projektinhallinnan työkalua Moveniumin rinnalle. Uskomme, että Fondionin avulla saamme tarkinta mahdollista tietoa projektiemme kuluista sekä etenemisestä. Tätä tietoa voimme hyödyntää myös tulevaisuuden tarjouslaskennassa."

Annika Suorsa
Suorsa Group Oy

 

Ota yhteyttä niin kartoitetaan tarpeesi!

Tarkista listaus ominaisuuksista

 • Asiakkaiden tarjous- ja tilauskannan hallinta
 • Projektien hallinta ja pureutuminen työnjohtajittain
 • Kustannuslaskenta
 • JCAD-määrälaskenta integraation avulla
 • Työkustannukset ja tarvikehinnastot
 • Tarjous- ja sopimusdokumenttien muodostuminen
 • Reaaliaikainen, litteratason kustannusseuranta
 • Varastonhallinta
 • Osto- ja myyntilaskutus (sis. integraatiot kirjanpitoon) - valitse yrityksellesi paras tilitoimisto
 • Laskutusautomaatio edelleenlaskutukseen
 • Työaikakirjaukset, sisältäen palkkamateriaalin
 • Työmaaperehdytys
 • TR-mittaus ja MVR-mittauspöytäkirjat
 • Kulunvalvonta (sis. valttikortinlukijat)
 • AVI-raportit
 • Tilaajavastuuraportit
 • Työntekijä- ja urakkailmoitukset verottajalle
 • Työmaapäiväkirja
 • Korttirekisteri, sis. integraation Vastuu Group Taitorekisteriin
 • Resurssisuunnittelu

Rakennusalan toiminnanohjaus­järjestelmä FAQ

Rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmä, eli toiminnanohjauksen ja työmaanhallinnan kokonaisratkaisu tarkoittaa sitä, että rakennusyritys pystyy hoitamaan koko liiketoiminnan yhdellä alustalla. Tyypillisesti siihen kuuluu asiakashallinta, kustannuslaskenta, kustannusseuranta, projektin hallinta, osto- ja myyntilaskutus, työntekijäkirjaukset, palkkamateriaalit, verottajailmoitukset, kulunvalvonta, työmaan perehdytykset, työmaapäiväkirja ja työmaan turvallisuuden mittarointi (TR / MVR). Rakennusyrityksen toiminnanohjausjärjestelmän toiminnallisuudet riippuvat yrityksen omista tarpeista.

Moveniumin ja Fondionin kokonaisratkaisussa kustannuslaskenta, kustannusseuranta, projektin johto, talous ja työmaalla tapahtuvat päivittäiset toiminnot "keskustelevat" reaaliaikaisesti keskenään.

Tämän avulla yrityksen ja työmaanjohto oppivat tuntemaan yrityksensä kustannukset sekä säästämään niissä; kustannukset eivät perustu epämääräisiin arvioihin, vaan urakoitsija pystyy nojaamaan todellisiin kustannuksiin. Toiminnanohjaukseen ja työmaahallinnan kokonaisratkaisu auttaa tunnistamaan ja poistamaan liiketoiminnallisia riskitekijöitä, johtamaan työmaan päivittäistä tekemistä tehokkaasti, sekä lisäämään asiakas- ja työntekijätyytyväisyyttä. 

Moveniumin ja Fondionin kokonaisratkaisun avulla kannattavuuden osatekijät ovat tiedossa, jolloin tuottavan liiketoiminnan tekeminen tehostuu.

Kokonaisratkaisu sopii niin pienille kuin suurille rakennusalan yrityksille, jotka haluavat tehdä kannattavaa liiketoimintaa mahdollisimman pienellä hallinnolla ja moderneilla työkaluilla.

Haluatko kuulla lisää Moveniumista? Ota yhteyttä!

Myynti

Pyydä tarjousta Moveniumista tai kysy järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen; otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Soita asiantuntijalle »
myynti.movenium@visma.com

Koekäyttö

Kokeile Movenium Työmaajärjes­telmä 14 päivän ajan! Koekäyttö on täysin veloitukseton, eikä sido mihinkään. Aloita kokeilu »

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellutukeen:

Ma-pe klo: 7-15
+358 974 790 800 (mpm/pvm)
tuki.devenor@visma.com

Löydät sovellustuen poikkeusaukioloajat 
täältä »